INFÖR DITT NAPRAPAT BESÖK

  • En naprapatbehandling tar cirka 40 min.

  • Naprapatbehandling,  750- 850kr

  • Friskvårdmassage/enklare behandling av naprapat, 950kr (inkl. 25% moms)

  • Avbokning hos din naprapat sker helst via info@trekotor.se alt. telefon 040-97 66 33 senast dagen innan ditt bokade besök. Vid uteblivet besök debiteras fullt belopp.

  • Du kan betala med Swish, kort, faktura eller Epassi (friskvårdsportal)

Vår besättning på Tre Kotor i Malmö och online

Kristin Nimby (Föräldraledig)

Leg. Naprapat

kristin@trekotor.se
040-97 66 33

Nicolai Thome

Leg. Naprapat

nicolai@trekotor.se
040-97 66 33

Björn Jönsson

Leg. Naprapat

bjorn@trekotor.se
040-97 66 33

Madleine Krokstäde

Lic. Personlig & medicinsk tränare
Dipl. Massör
Kostrådgivare

ptmadleine@gmail.com
079-348377

Tina Hollerup

Online
Cert. Kost & träningskonsult
Hälsokonsult

hollerup.halsokonsult
@gmail.com

0733-095819

Hur går det till?

Hos en naprapat får du berätta om dina besvär och hur dom påverkar dig och din vardag. För att ställa en korrekt diagnos är det viktigt med information om t.ex. vad som utlöst smärtan från början, smärtans karaktär samt vilka aktiviteter som ökar/minskar smärtan. Därför är det vanligt att vi ställer en del frågor kring dina besvär. Utifrån informationen du ger oss utför vi en lämplig undersökning och därefter en anpassad behandling. Vi försöker alltid att se dig i ett helhetsperspektiv där faktorer som träning, arbete, sömn, kost och stress påverkar din hälsa.

Vad är naprapati?

Naprapati är en behandlingsmetod som fokuserar på att hjälpa till att lindra smärta och förbättra rörlighet genom att jobba med muskler, leder och ligament i kroppen. Genom att hitta och korrigera obalanser arbetar naprapater för att minska smärta och förbättra funktionen hos sina patienter. Behandlingsmetoderna kan inkludera manuell terapi, såsom manipulation och massage, samt rådgivning om övningar och livsstilsförändringar.

Hur fungerar naprapati?

Naprapater utför en noggrann utvärdering av patientens besvär genom att ta hänsyn till deras medicinska historia, genomföra fysiska tester och bedöma deras rörelsemönster. Genom att undersöka kroppen för att hitta obalanser eller problem för att sedan skapa en personlig behandlingsplan för att åtgärda dessa specifika områden. Genom att använda olika manuella tekniker arbetar naprapater för att återställa normal funktion och hjälpa läkningen

Vad kan naprapati behandla?

Naprapati kan vara effektivt för en rad olika muskel- och ledrelaterade besvär, inklusive ryggsmärta, nacksmärta, huvudvärk, muskelspänningar, idrottsskador och artrit. Genom att behandla roten till problemet istället för att bara lindra symtom kan naprapati bidra till långsiktig smärtlindring och förbättrad funktion.

En naprapat kan även passa dig som snurrat runt i vården och vill ha en second opinion med ett annat synsätt på din smärt problematik. De vanligaste besvären som vi som naprapater behandlar är:

Vad gör en naprapat?

En naprapat behandlar främst smärta i kroppen, vilket bland annat innefattar muskler, leder, senor och diskar. Målet med naprapat behandlingen är att återställa kroppens naturliga funktion samt minska smärta. Vi gör en grundlig undersökning och anpassar behandlingen efter dig för att få din kropp att fungera bättre och för att minska din smärta.

Vi utbildar våra patienter om deras tillstånd och involverar dem i behandlingsplanen för att säkerställa långsiktig framgång. Hos oss på Tre Kotor prioriterar vi inte bara din fysiska återhämtning utan också din förståelse om varför smärtan uppstår och hur den kan hanteras på bästa sätt. Vi är här för att guida dig genom din rehabiliteringsresa med expertis, empati och engagemang.