Om oss

Tre Kotor Naprapatmottagning har successivt vuxit i kvadratmeter, besättning och fortsätter växa i erfarenhet och kunskap. Kliniken grundades av naprapaterna Björn Jönsson och Linus Malmsten 2001.

Efter önskemål ser vi till att med professionell expertis och bästa tillgängliga kunskap möta efterfrågan med ett korrekt och uppdaterat tillvägagångssätt, där fokuset alltid är på patienten. Genom en konkret diagnos, behandling och rådgivning vi vill att du som patient ska uppleva en märkbar förändring och förbättring när du varit hos oss.

Möt våra duktiga Naprapater!

Kristin Nimby

Kristin är legitimerad naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm. Hennes genuina intresse för hälsa och träning ledde in henne på naprapatin. Som terapeut är hon inlyssnande och har förmågan att anpassa sin kunskap och erfarenhet vilket gör det självklart att skräddarsy behandlingen efter just dig. Här ligger fokus på att behandla orsaken och inte bara symptomen för att ge långsiktiga resultat. Förutom naprapat har Kristin har även utbildat sig som lic. personlig tränare EFQ nivå 4 och cert. massageterapeut. Kristin har erfarenhet från flera sporter där innebandy länge legat varmt hjärtat men nu är det styrketräning på gymmet som gäller.

E-post: kristin@trekotor.se

Nicolai Thome

Nicolai är vårt nya tillskott på kliniken. Han är från Norge och kom till Sverige för 5 år sedan för att läsa till naprapat. Väl färdigutbildad flyttade han till Malmö med sin skånska sambo och började arbeta som naprapat. Som naprapat vill han kunna lista ut varför patientens besvär uppstått för att kunna välja rätt behandling och vägleda patienterna vidare mot tillfrisknande.

Han har vidareutbildat sig i Dry Needling och har även gått en grundkurs i motiverande samtal. Utanför jobbet är han en aktiv squashspelare.

E-post: nicolai@trekotor.se

Björn Jönsson

Björn Jönsson är legitimerad naprapat och elittränare. Han har vidareutbildat sig mycket på STAC i Ronneby för att fördjupa sig i träning och kost. Björn ser alltid till helheten i sina klienter för att de ska bli så bra som möjligt. Han har tidigare arbetat med att hjälpa två olika landslag, Ultimate Frisbee och Damkronorna på så väl världsmästerskap som träningsläger. När han inte jobbar så tävlar han själv aktivt inom segling.

E-post: bjorn@trekotor.se

Madleine Krokstäde

Madleine Krokstäde är licensierad Personlig & Medicinsk Tränare och Kostrådgivare. Med sina vidareutbildningar ser hon helheten med kroppen när du tränar eller rör dig. Hon har även utbildning för graviditetsträning. Hon jobbar ofta från insidan och jobbar dig starkare efterhand, allt för att uppnå ditt mål. Madleine’s passion inom träning är kickboxningen. Utbildad som kickboxningsinstruktör leder hon grupper och coachar de som önskar tävla. Hennes resa inom träning har varit allt från Malmöflicka till Toughest till thaiboxningsresor i Thailand. Träning ska vara rolig!

E-post: ptmadleine@gmail.com

www.pt-madleine.com Tel: 079-3483777

INTEGRITETSPOLICY FÖR TRE KOTOR:

I enlighet med EUs dataskyddsförordning, GDPR, har vi på Tre Kotor naprapatmottagning upprättat ett styrdokument och en policy gällande vår hantering av personuppgifter. Vi lyder under Patientdatalagen och har därmed skyldighet att upprätthålla journaler med personuppgifter, dock under sekretess, vilket betyder att vi måste spara uppgifter/journaler på ett säkert sätt (via en krypterad molntjänst) under hela vår verksamhetstid plus 10 år efter en eventuell avyttring av verksamheten. Vi sparar alltså enbart information av väsentlig art. På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Dina uppgifter som du lämnar i samband med bokningen hanteras av ett externt system (via en krypterad molntjänst). Vi kommer även att fråga (vid ert besök hos oss) efter samtycke rörande mejlutskick (exempelvis informationsmejl) samt för att få dela er journal med kollegorna (praktiskt om ni går till olika terapeuter). Vi kommer också att behöva fullmakt från er om vi (i samförstånd med er) har önskar få ta del av eventuella tidigare röntgenbilder.