Om oss

På Tre Kotor i Malmö är vi tre naprapater och en personlig tränare/massör. Vi har successivt vuxit i kvadratmeter, besättning och fortsätter växa i erfarenhet och kunskap. Kliniken grundades naprapaterna Björn och Linus 2001.

Efter önskemål ser vi till att med professionell expertis och bästa tillgängliga kunskap möta efterfrågan med ett korrekt och uppdaterat tillvägagångssätt, där fokuset alltid är på patienten. Genom en konkret diagnos, behandling och rådgivning vi vill att du som patient ska uppleva en märkbar förändring och förbättring när du varit hos oss.

På Tre Kotor utför vi naprapatbehandlingar, massage och personlig träning under samma tak.

Möt våra duktiga naprapater och samarbetspartners!

Kristin Nimby

(Föräldraledig)

Leg. naprapat 

Kristin har arbetat på Tre Kotor sedan 2020 och är legitimerad naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm. Hennes genuina intresse för hälsa och träning ledde in henne på naprapatin. Som terapeut är hon inlyssnande och har förmågan att anpassa sin kunskap och erfarenhet vilket gör det självklart att skräddarsy behandlingen efter just dig. Här ligger fokus på att behandla orsaken och inte bara symptomen för att ge långsiktiga resultat.

Förutom naprapat har Kristin har även utbildat sig som lic. personlig tränare EFQ nivå 4, cert. massageterapeut, dry needling, stötvågsbehandling och DNS a-kurs.
Kristin har erfarenhet från flera sporter där innebandy länge legat varmt hjärtat men nu är det styrketräning på gymmet som gäller.

040-97 66 33

kristin@trekotor.se

Boka tid hos Kristin

Nicolai Thome

Leg. naprapat

Nicolai är legitimerad naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm. Han brinner för att hjälpa den unika individen och skräddarsyr sin behandling efter patientens särskilda behov. Nicolai jobbar med tekniker som manipulation, dry needling, mobilisering, stretching samt nervmobilisering. Han har vidareutbildat sig inom manipulation, dry needling och är även cert. massageterapeut. Träning är en stor del av livet då han är en aktiv squashspelare, simhoppar och styrketränar.

040-97 66 33

nicolai@trekotor.se

Boka tid hos Nicolai

Björn Jönsson

Leg. naprapat

Björn Jönsson är grundare till Tre kotor. Han är legitimerad naprapat. Han har vidareutbildat sig bland annat på STAC i Ronneby för att fördjupa sig i träning och kost. Björn fokuserar mycket på att se helheten i sina klienter för att de ska bli så bra som möjligt. Han har egen erfarenhet av många idrotter och hjälper många atleter i en mängd olika sporter såsom bordtennis, friidrott och bollsporter samt MMA. När han inte jobbar så tävlar han själv aktivt inom segling och utforskar gärna berg med snö. Om han inte är på jobbet eller äventyr så är det familjen som gäller.

040-97 66 33

bjorn@trekotor.se

Boka tid hos Björn

Madleine Krokstäde

Lic. personlig & medicinsk tränare, Dipl. massör, Lic. kostrådgivare

Madleine Krokstäde är licensierad personlig & medicinsk tränare, licensierad kostrådgivare och diplomerad massör och arbetar främst i Tre Kotors gym. Med sina vidareutbildningar ser hon helheten med kroppen när du tränar eller rör dig. Hon har även utbildning för graviditetsträning. Hon jobbar ofta från insidan och jobbar dig starkare efterhand, allt för att uppnå ditt mål. Madleines passion inom träning är kickboxningen. Utbildad som kickboxningsinstruktör leder hon grupper och coachar de som önskar tävla. Hennes resa inom träning har varit allt från Malmöflicka till Toughest till thaiboxningsresor i Thailand. Träning ska vara rolig!

079-3483777

ptmadleine@gmail.com

www.pt-madleine.com

Boka tid hos Madleine

Tina Hollerup

Obs! Endast online

Cert. kost- och träningskonsult, Lic. personlig tränare och hälsokonsult

Tina Hollerup är certifierad kost- och träningskonsult samt licensierad personlig tränare och hälsokonsult. Hon arbetar med sina klienter online där de främst fokuserar på hur dem kombinerar kost, rörelse, rutiner och beteenden för att få vardagen till att fungera. Tina lägger stor vikt vid kontinuerlig kommunikation och samarbetet mellan henne och hennes klienter är viktigt för att uppnå önskade resultat. Tina har själv erfarenhet av ätstörningar och utmattningssyndrom vilket är något som hon ser som en fördel när hon hjälper klienter med liknande historik. Träning är en stor del av hennes liv där hennes passion ligger i uthållighetssporten triathlon samt styrketräning.

073-3095819

www.tinahollerup.se

hollerup.halsokonsult@gmail.com

Boka samtal hos Tina

INTEGRITETSPOLICY FÖR TRE KOTOR:

I enlighet med EUs dataskyddsförordning, GDPR, har vi på Tre Kotor naprapatmottagning upprättat ett styrdokument och en policy gällande vår hantering av personuppgifter. Vi lyder under Patientdatalagen och har därmed skyldighet att upprätthålla journaler med personuppgifter, dock under sekretess, vilket betyder att vi måste spara uppgifter/journaler på ett säkert sätt (via en krypterad molntjänst) under hela vår verksamhetstid plus 10 år efter en eventuell avyttring av verksamheten. Vi sparar alltså enbart information av väsentlig art. På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Dina uppgifter som du lämnar i samband med bokningen hanteras av ett externt system (via en krypterad molntjänst). Vi kommer även att fråga (vid ert besök hos oss) efter samtycke rörande mejlutskick (exempelvis informationsmejl) samt för att få dela er journal med kollegorna (praktiskt om ni går till olika terapeuter). Vi kommer också att behöva fullmakt från er om vi (i samförstånd med er) har önskar få ta del av eventuella tidigare röntgenbilder.