Om Oss

Björn Jönsson, Naprapat

Björn Jönsson är legitimerad naprapat och elittränare. Han har vidareutbildat sig mycket på STAC i Ronneby för att fördjupa sig i träning och kost. Björn ser alltid till helheten i sina klienter för att de ska bli så bra som möjligt. Han har tidigare arbetat med att hjälpa två olika landslag, Ultimate Frisbee och Damkronorna på så väl världsmästerskap som träningsläger. När han inte jobbar så tävlar han själv aktivt inom segling.

E-post: bjorn@trekotor.se

Linus Malmsten, Naprapat

Linus Malmsten är legitimerad naprapat med ortopedmedicinsk utbildning, OMI basic exam (Ortopedic Medicin International Examination). Han har akupunkturutbildning från aku-syd och han har även fördjupat sig i ”Metabolic Typing”, redskapen vi använder till en individuellt anpassad kosthållning. Linus är också Exercise Coach, utbildad av Chek Institute, vilket gett honom kunskaper i att utvärdera klienters hållning, hur mycket träning deras kroppar behöver och vilken typ av träning som passar för just dem. Det innebär att Linus har kunskaper i att anpassa ett träningsprogram till människor med långvariga smärtor i rygg, nacke och axlar såväl som till en idrottare som vill förbättra sin prestationsförmåga.

E-post: linus@trekotor.se

Henrik Gustafsson, Naprapat

Henrik Gustafsson är legitimerad naprapat och STAC grundtränare och har jobbat på Tre kotor sen 2011. Han har tidigare spelat ishockey och har jobbat som naprapat för flera olika ishockey- och fotbollslag. Mellan 2012-14 var han medicinskt ansvarig för Malmö Redhawks och har även jobbat med svenska goalballandslaget efter det. Henrik brinner för idrott och idrottsmedicin och kommer fortsätta att vidareutbilda sig kontinuerligt inom detta.

E-post: henrik@trekotor.se

© 2012-2015 Tre Kotor Naprapatmottagning
Celsiusgatan 31, 212 14 Malmö | 040-97 66 33