Om Oss

Björn Jönsson, Naprapat

Björn Jönsson är legitimerad naprapat och elittränare. Han har vidareutbildat sig mycket på STAC i Ronneby för att fördjupa sig i träning och kost. Björn ser alltid till helheten i sina klienter för att de ska bli så bra som möjligt. Han har tidigare arbetat med att hjälpa två olika landslag, Ultimate Frisbee och Damkronorna på så väl världsmästerskap som träningsläger. När han inte jobbar så tävlar han själv aktivt inom segling.

E-post: bjorn@trekotor.se

Anton Ruthberg, Naprapat

Anton Ruthberg är utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm. Han undersöker, diagnostiserar och skapar en kontext kring Din smärtproblematik som gör att du förstår den bättre. Med en helhetssyn av varje individ skapar ni gemensamt en framgångsrik plan. Anton har tidigare varit naprapat för FC Djursholm samt varit involverad i forskningsprojekt om fotboll på Karolinska Institutet. När det gäller sin egna träning är Anton mångsysslare men har tidigare tränat mycket kampsport.

E-post: anton@trekotor.se

Jonathan Cederholm, Naprapat

Jonathan Cederholm riktar in sitt arbete utifrån dina mål och ambitioner med fokus på hållbarhet över tid. Med lång tids erfarenhet av träning och tidigare arbetserfarenhet inom primärvården kan du vara trygg med att Jonathan ger dig en behandling utformad och individanpassad efter just dig. Tillsammans skapar ni rätt förutsättningar för att nå dina långsiktiga mål. Självklart är träning ett naturligt inslag i rehabiliteringen. Välkommen!

E-post: jonathan@trekotor.se

Linus Malmsten, Naprapat

Linus Malmsten (sjukskriven) är legitimerad naprapat med ortopedmedicinsk utbildning, OMI basic exam (Ortopedic Medicin International Examination). Han har akupunkturutbildning från aku-syd och han har även fördjupat sig i ”Metabolic Typing”, redskapen vi använder till en individuellt anpassad kosthållning. Linus är också Exercise Coach, utbildad av Chek Institute, vilket gett honom kunskaper i att utvärdera klienters hållning, hur mycket träning deras kroppar behöver och vilken typ av träning som passar för just dem. Det innebär att Linus har kunskaper i att anpassa ett träningsprogram till människor med långvariga smärtor i rygg, nacke och axlar såväl som till en idrottare som vill förbättra sin prestationsförmåga.

E-post: linus@trekotor.se

© 2012-2015 Tre Kotor Naprapatmottagning
Celsiusgatan 31, 212 14 Malmö | 040-97 66 33